Voor Havas WW Brussels en Peugeot draait alles rond de nieuwe 308

Peugeot zal tegen eind 2013 zijn volledige gamma vernieuwd hebben. Vooral de lanceringen van de nieuwe 208, 2008 en het HYbrid4-gamma kenden bijzonder veel commercieel succes.

Het laatste nieuwe model in de reeks was de langverwachte nieuwe 308. Die werd onlangs voorgesteld op het autosalon van Frankfurt. De lancering wordt verzorgd door reclamebureau Havas WW Brussels. Die is voor Peugeot van cruciaal belang. De 308 mikt immers op het belangrijkste segment in de markt.

De 308, die door specialisten werd onthaald als een nieuwe referentie in de categorie, was voor Peugeot en Havas WW de perfecte gelegenheid om te onderstrepen hoe Peugeot als merk het verschil maakt: door de autorijder nieuwe sensaties te bezorgen. Zodat elke seconde in de nieuwe 308 een compleet nieuwe ervaring wordt.

Alles draait om uw sensaties.

Dat is de boodschap die Peugeot en Havas WW naar voor schuiven in de film, getiteld “alles draait om uw senstaties”. Hij werd geregisseerd door John Dolan en geproduceerd door Partizan. Hij is vanaf half september on air.

De film werd aangevuld met een geïntegreerde campagne die verder in de verf zet hoe de 308 de autorijder nieuwe sensaties bezorgt. Enkele voorbeelden:

  • Een VIP recruitment programma, georganiseerd door Havas ww Brussels.
  • Een wedstrijd op Autogids.be, waarbij lezers een weekendje Parijs achter het stuur van een 308 kunnen winnen.
  • Invloedrijke bloggers worden uitgenodigd om de nieuwe 308 uit te testen in de Alsace.

Peugeot Belgium - Luxembourg

Emmanuel Scheenaerts – Micheline Estievenart

Havas WW Brussels

Thierry Debièvre– Yann Balbaert - Asma Afailal – Cristina Roméro

Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel