Umicore werft Havas aan voor haar employer branding

Havas Brussels heeft het jaar succesvol ingezet met de komst van een belangrijke klant: Umicore

Umicore is een internationale trendsetter inzake materiaaltechnologie met bijna 10.000 werknemers wereldwijd en stevige Belgische roots dankzij haar sites in Brugge, Brussel, Hoboken en Olen. Het bedrijf was ook een van de drijvende krachten van de Bel 20 in 2017. Dankzij een innovatieve benadering van duurzame ontwikkeling is Umicore een van de wereldleiders inzake de recyclage van edele en speciale metalen, de productie van autokatalysatoren en de fabricatie van materialen voor herlaadbare batterijen.

Om haar groei optimaal te ondersteunen, rekent Umicore op een sterk personeelsbeleid, met constante aanwerving van een breed scala aan profielen, gaande van technische operatoren tot managers, IT-specialisten, enz. Umicore besteedt dus bijzondere aandacht aan haar employer branding en wil zich sterk laten gelden als Top Employer in België (een certificering die ze dit jaar voor de 13e keer kreeg!).

Om de uitrol van haar globale employer brand in België te ondersteunen en verder uit te bouwen, koos Umicore voor de knowhow en service van Havas Brussels. Zowel strategisch als creatief gaat Havas Brussels aan de slag met het ontwikkelen van zowel digitale als printcampagnes, met extra aandacht voor jobbeurzen. De samenwerking startte met een 100% digitale wervingscampagne voor de Umicore-sites van Hoboken en Olen.

 

 

Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel