“Tour de France: Havas City en Galeria Inno werken zich in het zweet voor de gele trui!

“Tour de France: Havas City en Galeria Inno werken zich in het zweet voor de gele trui!

De zomer is in het land en voor de wielerfans kan dat maar één ding betekenen: de start van de Tour de France! Het is een eer dat Brussel dit weekend het startshot voor de belangrijkste wielrenwedstrijd ter wereld. De Ronde zorgt bij deze tropische temperaturen voor een frisse en bruisende wind door de stad.

Galeria Inno heeft kosten noch moeite gespaard voor deze feestelijke gelegenheid! De Herenafdeling van de Galeria Inno Nieuwstraat, op een steenworp afstand van het evenement, staat helemaal in teken van de Tour de France. Daarnaast organiseert Galeria Inno op 4, 5 en 6 juli een dynamische wedstrijd op de tweede verdieping van de winkel. Wielerfans kunnen laten zien wat ze in hun kuiten hebben door alles te geven op één van de Virtual Cycling-fietsen. Op groot scherm zullen ze hun vooruitgang in real time kunnen volgen. Elke dag ontvangt de recordhouder een prijs. Geen beker of trofee, maar wel een Gift Card ter waarde van €300!
Op zaterdag 6 juli, van 14 tot 17 uur, organiseert Galeria Inno een geweldige Meet & Greet met Dylan Borlée in het kader van het ‘Grand Départ’ evenement.
 
Alle communicatie over het Grand Départ evenement verloopt via POS, flyer en etalagedecoratie in de Galeria Inno winkels en via de sociale netwerken.

Bekijk hier de video:

https://www.facebook.com/watch/?v=387511818548496
 
Dit jaar dopen we de Tour de France om tot Tour de Chance, speciaal voor alle liefhebbers van de koers!
So cyclo So Inno!”

 

 

 

Contacteer ons
Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel