Super Lotto en Havas WW Brussels herinneren Belgen aan hun dromen met grote eindejaarscampagne

Met een ambitieuze eindejaarscampagne wil Super Lotto alle Belgen herinneren aan hun dromen. Aanleiding daarvoor zijn de twee grote Super Lotto eindejaarstrekkingen op 24 en 31 december. De geïntegreerde campagne werd verzorgd door Havas Worldwide Brussels. Ze omvat TV, digital, POS en activatie.

In het kader van de Feestige Geluksdagen creëerde Havas i.s.m. de Nationale Loterij het ‘We Wish You…’ concept. Centraal daarin staat het Super Lotto koor, dat het nummer “We Wish you a Merry Christmas” telkens een nieuwe invulling geeft met een persoonlijke tekst waarin de dromen van Lotto spelers worden gezongen. Een 35’’ TV spot, TV billboards, een speciale inlassing in de krant en POS materiaal kondigen de campagne aan.

Havas leefde zich uit op het online gedeelte met de productie en het design van de banners en het design van het platform. Zo kunnen mensen via een online platform op het vernieuwde Lotto.be hun gepersonaliseerde ‘We wish you’ filmpje laten inzingen voor zichtzelf of voor een vriend, dat vervolgens als video of ringtone te downloaden is. Call to action gebeurt via PR, Facebook video’s en bannering.

Ook offline wordt het creatief concept tot leven gebracht, met verschillende activaties. Zo zal het Super Lotto koor aanwezig zijn op allerlei kerstmarkten om de meest voorkomende dromen van Belgen in te zingen. Het koor vertrekt ook op tournee langs alle best verkopende winkelpunten.

Er zal ook een radiospot te horen zijn op Studio Brussel en een speciale ‘We Wish You’ radio versie in de Carrefour supermarkten.

We wish you win Super Lotto & a happy dream year!

 

Technische fiche

Advertiser: De Nationale Loterij - Super Lotto

Advertiser contacts: Roger De Henau, Joke Vermoere, Eva De Fraye, Marleen Segers, Kitty de Neef

Agency: Havas WW Brussels

Creative Directors: Tom Loockx, Jorrit Hermans

Art Director: Julie Vanderbeck

Copywriter: Matthew Lootens

Head of Strategy: Kacper Wozniak

Account team: Ellen Sonck, William Lebrun, Vicky Cloosen

RTV Producer: Eric Peeters

Design platform & bannering: Havas WW Brussels

Production 35" TVC: Czar, director: Toon Aerts ;  Producer: Fred Vrancken

Production digital movies: Mojuice

Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel