Delacre kiest voor Havas Brussels voor zijn come back!

Vrijdag 8 december 2017 — Als we van één merk kunnen zeggen dat het een echt Belgisch juweeltje is, is het echt wel Delacre. Maar toch hoorden we de laatste jaren weinig van het merk dat al sinds 1891 lekkers maakt voor jong en oud. Na die stille periode besliste Delacre dat het tijd was om opnieuw op de voorgrond te treden, en koos het Havas Brussels om daarin mee te gaan.

 

Vandaag zien we al het eerste resultaat van deze samenwerking: een nieuwe tv-spot waarin het merk zich van zijn meest elegante kant laat zien en zijn ruim assortiment van koekjes, waaronder enkele echte klassiekers, tentoonstelt.  De spot werd bedacht door Havas Brussels en geregisseerd door Stef Viaene.

 

Het filmpje neemt ons mee binnen in de iconische Delacre-doos. Daar zien we hoe de koekjes zich aan een ware choreografie wagen op de tonen van “Provocateur”, van Isolde Lasoen. Een gedurfde keuze, die meteen toont welke frisse wind door het merk waait. Een uitgelezen kans om het hele assortiment en Delacre zelf van dichtbij te herontdekken. 

Delacre Choreo (NL version)

Barbara Malengreaux Havas Brussels