Providence stopt miniatuurfiguurtjes van jezelf in Kinder Surprise

Stel je eens voor : je opent een Kinder Surprise eitje en in de bekende gele capsule vind je… jezelf, als 3D figuurtje. Speciaal voor de 40ste verjaardag van Kinder Surprise (Ferrero groep) heeft het agentschap Providence (Havas groep) voor deze uitzondelijke verrassing gezorgd. Het agentschap bedacht kleine figuurtjes met de naam Micro-Me, waarvan het gezicht een 3D replica is van jou of van je kinderen.

Via sociale media werden een tiental ouders geselecteerd die hun kinderen eens goed mochten verrassen. Op basis van foto’s van de kinderen werd een 3D figuurtje geprint dat sprekend op hen leek.  De kinderen vonden dus een miniatuurfiguurtje van zichzelf in de bekende gele capsule van hun Kinder Surprise eitje.

De reacties werden gefilmd, om er daarna spots mee te maken voor tv en sociale media. Met die spots kondigden we meteen ook onze grote Micro-Me wedstrijd aan. Die geeft aan meer dan 3000 mensen de kans om een 3D geprint miniatuurfiguurtje van zichzelf te winnen. Daarvoor moeten ze simpelweg de code op een doosje Kinder Surprise invoeren op de Facebookpagina van Kinder Surprise. De winnaars mogen dan een foto in voor-en zijaanzicht insturen, waarna ze enkele dagen later hun eigen Micro-Me in de bus krijgen.

Technische fiche

Agentschap : Providence (Havas group)

Klant : Ferrero

Merk : Kinder Surprise

Verantwoordelijken klant: Jeroen Stirnberg, Anastasia Vanherrewegen, Laurenne Iffly

Creatieve directeurs: Stéphane Daniel, Hugo Battistel

Creatieven : Alexandre Guenet, Christophe Delarsille

Accounts : Barbara Van Huis, Kelly Ferris

TV Producer : FilmMakers.

Productiehuis: Motion Makers

Regisseur TV spot: Mick Traen

Design personages: Alexandre Guenet

3D printen : 3D Systems

Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel