Opera en Ballet Vlaanderen en Havas WW Brussels lanceren ‘Artistieke Babysit’-service

Opera en Ballet Vlaanderen laten kinderen thuis ook proeven van kunst dankzij de Artistic Babysitter terwijl de ouders naar een voorstelling gaan.​­­

 

 

Ter gelegenheid van het nieuwe seizoen van Opera en Ballet Vlaanderen wordt de eerste ‘artistieke babysitdienst’ gelanceerd.

Opera- en balletgangers kunnen vanaf nu een plaatsje voor een voorstelling boeken en tegelijkertijd ook een artistieke babysitter die de kinderen thuis warm maakt voor kunst. De dienst is vanaf nu online en is opnieuw een bewijs van de missie om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met kunst en cultuur.

‘Wie gaat er op de kinderen passen?’ is vaak de eerste vraag die ouders zich stellen nadat ze tickets voor een voorstelling hebben besteld. Opera en Ballet Vlaanderen biedt daar i.s.m sloebersit.be en Havas WW Brussels een oplossing voor. Vanaf nu kunnen ouders op het moment dat ze een voorstelling boeken ook meteen een artistieke babysitter vastleggen. Zo wil men niet alleen het leven van opera- en balletgangers makkelijker maken, maar ook een service aanbieden die de kinderen in contact brengt met kunst.

De artistieke babysitters zijn babysitters die speciaal werden geselecteerd voor hun artistiek talent, en niet voor hun talent om tv te kijken. Ze zijn elk met één of meerdere kunstvormen bezig: dansen, zingen, muziek spelen of zelfs knutselen.

Ouders kunnen met een paar muisklikken tickets bestellen én een babysit boeken die de kinderen laat proeven van een kunstvorm naar keuze.

Zelf artistieke babysitter worden? Dat kan via https://operaballet.be/nl of www.sloebersit.be

Technische fiche

Advertiser: Opera en Ballet Vlaanderen

Advertiser contacts: Wim Van Bree, Aviel Cahn

Creative directors: Tom Loockx, Jorrit Hermans

Creative team: Vanessa Hendrickx, Antoine Wellens

Graphic Design: Vanessa Hendrickx

3D Animation: Xavier Mansy

Web Design: Rémi Lejeune

Development: Yvonne Chan, Stéphane Marchant

Digital PM: Patrice Bosseaux

Copywriter NL: Pieter Van Leuven

Account Executive: Ellen Sonck

Partners: Michael De Graeve (sloebersit.be)

Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel