Nieuw management voor Havas Brussels

Nieuw management voor Havas Brussels

Groei wordt absolute prioriteit voor Havas Village in België

Om haar Village verder te versterken en uit te bouwen, kondigt Havas twee wijzigingen aan in het management. 

David Grunewald, ex-CEO van Mirum sinds 2015 (voorheen JWT) is officieel benoemd tot Chief Executive Officer van Havas Brussels.

David startte zijn carrière bij Ogilvy en werkte daarna bij Duval Guillaume en TBWA. Vervolgens was hij medeoprichter van Troy, een bureau dat hij uiteindelijk verkocht aan Emakina.

Christian de la Villehuchet, Global Chief Integration Officer van de Havas Groupe en CEO van Havas Belgium:  «Ik ken David al meer dan 10 jaar. Het is een echte ondernemer met een gave om talenten samen te brengen. Hij is gepassioneerd door merken, en heeft de strategische en digitale expertise die noodzakelijk is om de transformatie van onze Brusselse vestiging in goede banen te leiden. David zal de cultuur nog meer tot bloei brengen, het creatieve departement versterken en het digitale ter harte nemen – alles om meer Meaningful merken te bouwen. Ik ben erg blij met zijn komst in de groep en kijk ernaar uit om met hem samen te werken.»


David Grunewald: «Het verheugt me deel uit te maken van deze groep. Havas is immers de pionier van de Meaningful Marketing. In een tijd waar de gezondheid van ons allemaal de rol van merken en de business van onze adverteerders voor uitdagingen zet, zullen we meer dan ooit een cruciale partner zijn voor onze klanten. Niet alleen op het vlak van merkstrategie maar ook voor hun contentstrategie en de optimalisatie van hun funnel. Vanuit deze optiek zullen synergieën binnen Havas Village met het mediabureau en de bredere Vivendi-groep voor advertainment grote troeven zijn. »

Havas Village Brussels blijft de Villages, aanwezig in 65 landen, versterken om zo nog beter te beantwoorden aan de wensen van zijn adverteerders. Na de creatie van een Intelligence Village-aanbod in oktober 2020, benoemt Havas Village Brussels vandaag Ann Voorspoels, de huidige Managing Director van Havas Brussels, tot Chief Growth Officer van Havas Village.

Christian de la Villehuchet: «Ik wil Ann oprecht bedanken voor de 10 jaar dat ze Havas Brussels heeft geleid. Ze heeft zowel het bureau, ons aanbod als de klantenportefeuille fundamenteel getransformeerd. In 2020 kozen onder meer Huawei, Prince, Cote d’Or, Finansol, Astrasweets en Pearle voor het bureau. Laten we ook de Effie Award voor Luminus niet vergeten afgelopen jaar. In deze buitengewoon moeilijke omstandigheden is Ann erin geslaagd om ons klantenbestand te verbreden en hun merken te laten groeien. »

In haar nieuwe rol zal Ann in de eerste plaats verantwoordelijk zijn voor de organische groei van de Village en de twee bureaus Havas Brussels en Havas Media. Ann zal ook de externe groei begeleiden door de juiste competenties aan te trekken die het aanbod van Havas kunnen vervolledigen. Tenslotte zal ze ook de consultingtak « Business and Brands » ontwikkelen in het hart van de Village. 

Ann zal samenwerken met David Grunewald en Hugues Rey, de respectievelijke CEO’s van Havas Brussels en Havas Media.

Hugues Rey, CEO van Havas Media: «Ann is een belangrijke troef die het management versterkt door haar complementariteit. Onze structuur wordt geprezen omwille van haar kwaliteit en stabiliteit (o.m. door het RECMA instituut) en zal nog aan commercieel belang winnen. Voor de Village ben ik enthousiast over de toekomstige samenwerking met David die ik bijna 25 jaar geleden ontmoette toen we onze carrière in de sector startten. »

Deze veranderingen zijn per direct ingegaan.

 

 

Contacteer ons
Barbara malengreaux
Barbara malengreaux
Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel