NEW MANAGEMENT @ HAVAS WW BRUSSELS

NEW MANAGEMENT @ HAVAS WW BRUSSELS

            

Christian de La Villehuchet, CEO van Havas WW Belgium en Havas WW Europe heeft een herstructurering van het management bij Havas WW Brussel aangekondigd. De wijzigingen zijn onmiddellijk van kracht.

Ann Voorspoels wordt alleen Managing Director. 

Juan Vanhufflen, tot vandaag co-Managing Director, behoudt als Managing Partner de commerciële leiding over belangrijke budgetten van het agentschap (Citroën, Iglo, Côte d’Or,…).

Hij wordt tevens verantwoordelijk in samenwerking met Havas Media voor Havas Village, een ambitieus project dat Havas WW Brussels en Havas Media geografisch samenbrengt. Het project is voorzien voor 2015.

Thierry Debièvre, Managing Partner en commercieel verantwoordelijk voor Peugeot en MIVB, wordt als Director of Operations verantwoordelijk voor talent management en voor interne organisatie en processen voor een optimale klantenservice.

Christian de La Villehuchet: « We hebben de afgelopen tijd belangrijke aanwervingen gedaan
18 maanden geleden kwam de tandem Jorrit Hermans en Tom Loockx ons versterken. Twee maanden geleden kwam Kacper Wozniak aan het hoofd van het strategische departement. Het bureau is klaar voor een nieuwe stap. »

«Met deze reorganisatie hebben we 3 objectieven voor ogen:

  • het management vereenvoudigen en meer uitdragen, zowel intern als op de markt
  • de efficiëntie van onze processen en de kwaliteit van onze diensten verhogen
  • ons menselijk kapitaal meer dan ooit centraal plaatsen in het bureau »

« Ann heeft enorme kwaliteiten. Als Managing Director kan ze haar kwaliteiten blijven inzetten om nog meer talent aan te trekken, onze klanten te helpen hun business te transformeren in een veranderende wereld, en om een nieuwe dynamiek in het agentschap te brengen. Thierry zal haar helpen om alle menselijke krachten te bundelen en het agentschap naar een nieuw niveau te brengen. »

De groep Havas WW Belgium bestaat uit de agentschappen Havas WW Brussels (Havas Experience, Havas Life, la Petite Boîte en Havas City inbegrepen), Providence en Boondoggle.

De groep telt meer dan 200 medewerkers in reclame, brand activation, retail communicatie, publishing, digital marketing en health communicatie.

Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel