Martine Gillis staat aan het hoofd van Havas Life!

Havas Brussels kondigt de komst van Martine Gillis aan als directeur van de communicatie-afdeling voor gezondheid, Havas Life.

Martine heeft een ruime ervaring in de gezondheidssector, met een carrière van meer dan 25 jaar in de farmaceutische industrie. Ze begon haar traject als medisch afgevaardigde, om vervolgens hoofd communicatie en marketing te worden bij Merck, GSK en Astrazeneca. Daarnaast werkte ze ook voor Oméprazole, Nexiam , Seretide, temocilline ... Deze heeft zij met succes naar de top van de retail- en ziekenhuismarkt geleid.

Martine heeft uitgebreide kennis van het ecosysteem van de gezondheidszorg in België, dankzij haar samenwerking met verschillende partners: artsen, specialisten, patiëntenorganisaties,....

Vandaag koos ze voor een nieuwe uitdaging in de spannende wereld van de reclame. Hier legt ze gewicht in de schaal met haar ervaring in de farmasector en expertise in communicatie en marketing.

Binnen Havas Life zal ze het portfolio van bestaande en nieuwe klanten in gezondheid en welzijn uitbreiden. Ze kijkt ernaar uit om zich vast te bijten in nieuwe projecten. 

Contacteer ons
Barbara Malengreaux Press officer, Havas Brussels
Barbara Malengreaux Press officer, Havas Brussels
Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel