LUMINUS STEEKT ZELF HANDEN UIT DE MOUWEN MET ZIJN “WARMSTE WERKNEMERS”

LUMINUS STEEKT ZELF HANDEN UIT DE MOUWEN MET ZIJN “WARMSTE WERKNEMERS”

Dit jaar besloot Luminus twee goede doelen te steunen: de Warmste Week in Vlaanderen én de Nostalgie Magic Tour in Wallonië. Daarop kwam hun communicatiebureau Havas met het voorstel om meer te doen dan enkel geld geven.

Het resultaat is “De Warmste Werknemers”.

De ‘Warmste Werknemers’ zijn een groep medewerkers van Luminus, die vrijwillig tijd willen spenderen aan het goede doel. Zij komen de komende weken gratis mensen te hulp die zich inzetten voor het goede doel. In Vlaanderen gebeurt dit bij acties in het kader van de Warmste Week, aan Waalse kant bij het inzamelen van speelgoed voor minderbedeelde kinderen via de Nostalgie Magic Tour.

De campagne bestaat deels uit interne communicatie (e-mailing, affichage en een platform waar werknemers zich kunnen opgeven als warmste werknemer), maar natuurlijk ook uit een extern luik: video op Instagram/facebook, radiospot, e-mailing, pre-rolls en -last but not least - een platform waar je je warmste werknemer kan reserveren.

Met deze actie bewijst Luminus nog maar eens dat het een bedrijf is met het hart op de juiste plaats en dat hun baseline meer dan ooit waar blijkt: “Samen maken we het verschil”.

Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel