Jacqmotte lanceert artisanaal 'fresh roast'-gamma JACQ samen met Havas en Esign.

Jacqmotte gaat opnieuw een stap verder in de zoektocht naar de ultieme koffiebeleving. Maak kennis met JACQ, een premium gamma vers gebrande koffie op bestelling exclusief verkrijgbaar via de nieuwe e-boetiek www.jacqmotte.be De premium koffiebonen worden met de hand geselecteerd en artisanaal gebrand in hun Brusselse atelier. Ultieme versheid verzekerd, want er wordt pas gestart met branden na jouw custom made bestelling en onmiddellijk daarna bij jou thuis geleverd. 
 

 

De toewijding van de meesterbrander om het allerbeste uit de branding te halen, in combinatie met premium hand geselecteerde bonen, resulteert in 4 rijke smaakbelevingen: JACQ Iconic blend, en de single origins Costa Rica, Guatemala & Colombia.

 


 
Marie Ferauche, Brand Manager Jacqmotte: "Met de vier nieuwe JACQ variëteiten grijpt Jacqmotte terug naar zijn traditie. In de beginjaren van Jacqmotte  werd de vers gebrande koffie uit ons winkeltje in de Brusselse Marollen met paard en kar rond gedeeld. Later, in de Brusselse Hoogstraat, kon je ook zelf je versgebrande koffie afhalen aan de imposante Jacqmotte toog. Met onze nieuwe webshop, keren we dus terug naar dat verleden, maar dan in een modern jasje. Wij brengen versgebrande koffie opnieuw naar jou toe.”


 
HAVAS: "We waren enorm blij om dit avontuur mee te begeleiden. Ons laatste prosumer report, The MEaningful Shift, toont de noodzaak aan voor merken om te blijven innoveren en meerwaarde te bieden. Er is een nieuwe generatie van online shoppers opgestaan, met specifieke eisen rond gemak, kwaliteit, authenticiteit en local buying. Om als merk 'meaningful' te blijven (i.e 3 kwart van de Belgen zou het niet erg vinden dat 74% van de merken verdwijnen) moeten we verder gaan dan een transactionele relatie. Jacq combineert premium branding (zowel merk als boon) met vakmanschap en knowhow. Dit laat Jacqmotte toe om verder uit te breiden naar specifieke nichemarkten.
 

 

Jacqmotte co-creëerde de JACQ-webshop met Havas Village (digitale strategie x content provider e-boetiek x social x media strategie), Esign (development webshop), LVTPR (PR) en PinkEye (package design). 
 
Proef nu zelf hoe hand crafted met passie smaakt op jacq.be

Hashtag jouw beleving met #jacqbyjacqmotte #JacqFreshRoast

Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel