Havas WW Brussels en The New Retail Company gaan samen verder

Ongeveer zes maanden na het verdwijnen van het merk Euro RSCG gaat Havas verder met het stroomlijnen van zijn merkenpolitiek: the New TRC wordt geïntegreerd in Havas WW Brussels. Heidi Seys, Managing Director van The New TRC blijft strategisch verantwoordelijk voor haar klanten. Daarnaast wordt ze bij Havas WW Brussels strategisch consultant voor retail.

Christian de La Villehuchet, CEO van Havas WW in België en Europa legt uit:

"De bedoeling van de naamswijziging in 2012 was om een wereldwijd merk te creëren dat adverteerders volledig kan ondersteunen - van advies tot media-aankoop - en een scala van communicatietechnieken aanbiedt, waaronder natuurlijk ook retailcommunicatie. De expertise en de reactiviteit van the New TRC wilden we niet verliezen, maar we vonden het belangrijk om voorrang te geven aan het Havas merk. TRC heb ik 10 jaar geleden opgericht bij mijn aankomst in België, het is dus een merk waaraan ik erg gehecht ben. Maar Havas is de enige wereldwijde groep die zo’n uitgebreide waaier van diensten kan aanbieden onder één paraplu, het was dus een unieke kans. Heidi heeft ervoor gekozen om afstand te nemen. Ik respecteer haar beslissing, ook al betreur ik ze. Ze heeft op alle niveaus geweldig werk verricht.

Zo heeft ze onder meer de klantenportfolio aanzienlijk uitgebreid. Sinds haar komst zijn er heel wat merken bij gekomen, bijvoorbeeld Fnac, Hans Anders, Lesieur, Mondelèz … Haar strategische visie op retail was pertinent voor distributeurs, winkelketens, maar ook voor merken die in de retail gecommercialiseerd worden – een visie die al werd toegepast in the New TRC en ook in de toekomst van onschatbare waarde zal zijn."

Havas WW is in België voortaan georganiseerd rond drie bureaus:

- Havas WW Brussels waaronder Havas Experience, Havas Digital, Havas Life et La Petite Boîte
- Havas City
- Boondoggle.

Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel