Havas WW Brussels en Hans Anders maken de zomer betaalbaar voor elke brildrager

"De zomer ingaan met een nieuwe look hoeft niet onbetaalbaar te zijn." Die boodschap staat centraal in een nieuwe campagne die Havas WW Brussels maakte voor Hans Anders, hét merk van betaalbare brillen.

De pré-zomercampagne werd gelanceerd op 9 mei en laat brildragers meteen kennismaken met een straffe zomerkorting: 50% korting op uw montuur en glazen.

Met deze actie zet Hans Anders zijn missie nog meer kracht bij: iedereen heeft recht op een kwaliteitsvolle, betaalbare bril. Ook deze zomer. De nieuwe campagne waarin dat recht centraal komt te staan bestaat uit radiospots (enkel in Vlaanderen), een huis-aan-huisfolder die nationaal verdeeld wordt en POS-materiaal. Telkens worden dagdagelijkse situaties voorgesteld waar brildragers mee te maken hebben, met als belangrijkste bekommernis de vaak dure aankoop van een bril. De campagne loopt nog tot 12 juni.

Het doel van deze campagne? Aantonen aan brildragers dat er nog steeds een kwalitatief en betaalbaar alternatief bestaat voor de opticien, namelijk Hans Anders.

 

 

Technische fiche

Adverteerder : Hans Anders

Agentschap : Havas WW Brussels

Campagne : “-50% op uw montuur en glazen”

Verantwoordelijken adverteerder: Alex Stergialis, Véronique Lebrun

Creatief directeur: Tom Loockx

Creatie : Matthew Lootens, Pieter Van Leuven

Account : Nele Witvrouwen

Strategie : Mélanie Dalla-Riva

 

 

Contacteer ons
Barbara Malengreaux PR Officer, Havas Worldwide Brussels
Barbara Malengreaux PR Officer, Havas Worldwide Brussels
Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel