Havas Worldwide Brussels en Tiense Suiker presenteren: De Bakbomma’s

Oma’s lossen live bakproblemen op via Facebook-helpdesk

Dankzij Tiense Suiker staan vier zondagen lang twee Bakbomma’s paraat om het land te redden van patisseriedrama’s in de keuken. Bakbomma’s Mia en Ingrid delen samen tientallen jaren ervaring in patisserie en beantwoorden al je vragen over bakken via 0800/82.099 op zondag 23/3, 30/03, 06/04 en 13/04. De Bakbomma’s zijn dan live te bekijken via de Facebook-pagina van Tiense Suiker en te bellen tussen 14u en 18u.

Liefde is het belangrijkste ingrediënt in zelfgemaakt gebak. Mensen doen de grootste moeite om zelf een mooie taart of een fijn gebakje te maken voor vrienden of familie. Vaak doen ze dat samen op een zondagnamiddag. Om die heerlijke gewoonte te ondersteunen, lanceert Tiense Suiker De Bakbomma’s. Twee ervaren dames met een jarenlange expertise en passie voor alles wat kraakvers uit de oven komt. Zij zullen ieders vragen beantwoorden tijdens Facebook-sessies van 14u tot 18u op www.facebook.com/tiensesuiker De meest gestelde vragen zullen nadien ook op de Facebookpagina gepost worden, inclusief de tips & tricks van onze Bakbomma’s natuurlijk.

De Bakbomma’s maken voorgoed komaf met slappe meringue en mislukte quatre-quart. Op zondag 23/03 en 13/04 is onze Nederlandstalige Bakbomma Ingrid te bereiken via het gratis nummer 0800/82.099. Onze Franstalige Bakbomma Mia staat paraat op zondag 30/03 en 6/04. Of het nu voor de kleinkinderen is, voor de familie of voor vrienden, ze staan altijd paraat met lekkere zoetigheden. En dat is nu exact de filosofie van de Tiense Suikerraffinaderij: “Home Sweet Home”, gezellig bakken met of voor vrienden en familie. Wij zijn ervan overtuigd dat dit warmte en plezier met zich meebrengt.

Havas Worldwide Brussels bedacht en coördineerde het concept van de Bakbomma’s en werkte voor de productie samen met partners Mojuice (helpdesk en streaming) en Boondoggle (Facebookdesign en –development).

Credits

Advertiser : Tiense Suikerraffinaderij /Raffinerie Tirlemontoise 

Client Contact : Geert Van Aelst, Dominique Demets 
Agency : Havas Worldwide Brussels 
Executive Creative Directors : Tom Loockx, Jorrit Hermans 
Head of Strategy: Stéphanie Zimmermann 
Creative Teams : Yana Gestels, Matthijs De Block, Kevin Timmermans, Grégory Noël, Nathalie Wlostowski, Pieter van Leuven 
Graphic Designer: Nathalie Wlostowski 
Account Manager: Ellen Sonck, 
Project Manager: Denis Vandercruyssen 
Head of Digital: Yann Balbaert 
Production Company : MoJuice & The Film Makers 
Producers: Geert Geuten, Zeger Smedts 
Film Producer: Emeline Fouya 
Traffic Manager: Regine Heymans 
Art Buyer: Iris Weverbergh 
Camera: Nicolas DeBorchrave 
Make-Up: Esther Wauters 
Photographer : Jente Boone 
Facebook design & development: Boondoggle Leuven 

Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel