Havas Worldwide Brussels en Tiense Suiker met nieuwe film rond iconische T-Man

T-Man illustreert dat we bakken voor de mensen die we graag zien Tiense Suiker en Havas Worldwide Brussels hebben een nieuwe televisiecampagne gemaakt met in de hoofdrol T-Man, de bekende merkambassadeur van Tiense Suiker. T-Man is het mannetje gemaakt van Harde Klontjes dat sinds enkele jaren zoveel harten weet te veroveren voor de suikerproducent uit Tienen. Deze nieuwe reclamefilm is de opvolger van de succesvolle T-Man spot uit 2011. De campagne is een nieuwe evolutie van het merkverhaal ‘Home sweet Home’ maar dan vanuit de invalshoek ‘Baking as an Act of Love’. De film is sinds eind oktober 2013 on air.

In twee jaar tijd heeft het ontroerend suikermannetje van Tiense Suiker tienduizenden fans voor zich gewonnen. Precies dat is de grote verwezenlijking van marketer Geert Van Aelst, net nu genomineerd als Marketer of the Year. De campagne slaagt erin om een commodity als suiker weer te geven als een ingrediënt van menselijke relaties. De commercial speelt in op het gedeelde gevoel van de Belgen voor het merk Tiense Suiker en de bijzondere plaats die het heeft in de huizen en harten van vele gezinnen over het hele land. T-Man illustreert dat we bakken voor de mensen die we graag zien. Die rol maakt van Tiense Suiker een merk met een waardevolle missie om mensen te blijven inspireren in hun avonturen met patisserie, gebak en andere suikerbereidingen met liefde gemaakt voor familie en vrienden.

Deze nieuwe commercial vertelt in 45 seconden het verhaal van T-Man die alleen thuis achterblijft terwijl zijn gezin er een weekendje op uit trekt. Zijn melancholie wordt opgemerkt door een klein meisje uit de buurt dat hem uitnodigt om samen met haar pannenkoeken te bakken. Na een middag bakken, rolt T-Man eigenhandig zijn pannenkoeken naar huis waar hij ze netjes op tafel presenteert om zijn huisgenoten met liefde te ontvangen bij hun terugkeer. Vlak voor hun thuiskomst, kruipt T-Man snel weer in het kenmerkende pak Harde Klontjes van Tiense Suiker. Zo biedt de film een subtiel overzicht van toepassingen van Fijne Suiker, Cassonade Graeffe en Harde Klontjes, maar vooral van het gevoel om uit liefde en sympathie voor iemand anders te bakken.

De film werd geregisseerd door Kene Illegems en gedraaid in België in een productie van Caviar. Net zoals de eerste T-Man film, heeft deze nieuwe spot ook weer een bijzondere, karakteristieke soundtrack. In dit geval hoor je de klassieke song ‘Raspberries, Strawberries’ van The Kingston Trio (USA).

 

 

 

 

 

 

Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel