Havas Worldwide Brussels en InterRail lanceren eigen mobiele telefoonoperator

Gratis roaming voor sharen en surfen tijdens Europese treinreis

Brussel – Havas Worldwide Brussels en InterRail promoten GlobalPass, het treinticket voor jongeren om flexibel en betaalbaar door 30 Europese landen te reizen. Daarvoor creëerde en lanceerde het bureau een eigen mobiele telefoonoperator voor InterRail: InterRail Mobile. Daamee kunnen jongeren tegen de laagste tarieven van Europa toch blijven sharen, bellen en sms’en tijdens hun Europese zomertrip. Tijdens de duur van de campagne zijn er in totaal 2.500 sim-kaarten te winnen voor InterRailers zodat ze helemaal gratis online kunnen onderweg.

InterRail Mobile biedt aan 2.500 jongeren de kans om bij hun InterRail Global Pass ook gratis roaming te winnen. Daardoor kunnen zij tijdens hun Europese treinreis gewoon blijven doen wat ze altijd doen: hun Facebookstatus updaten, twitteren, surfen, mailen, sms’en of veel te lang aan de telefoon hangen om helemaal niks te bespreken. Want InterRail erkent en beseft dat geconnecteerd blijven heel belangrijk is voor jongeren. Ook wanneer ze op reis gaan en vooral in Europa waar roamingkosten een zware aanslag kunnen zijn op het vakantiebudget van de gemiddelde tiener of twintiger.
 
Samen met Havas Worldwide Brussels werd een eigen structuur op het getouw gezet om zelf een mobiele telefoonoperator te lanceren die actief is over 97% van het Europese grondgebied. Die operator heet InterRail Mobile en is vanaf nu actief voor iedereen die een Global Pass koopt via de stationsloketten of via www.Interrail.eu. Via een eenvoudig online registratiemechanisme maak je kans om 1 van de 2500 gratis sim kaarten te winnen. Of voor de som van 17 € kun je ook betalend klant worden bij InterRail Mobile. Je krijgt vervolgend een standaard- of microsim opgestuurd samen met je mobiel nummer. Na het activeren kan het Europese treinavontuur beginnen.
 
De InterRail Global Pass is geldig bij de nationale spoorwegen van deze 26 landen:
België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden en Zwitserland.

Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel