Havas Life op vlooienjacht !

Ceva Santé Animale, het wereldwijd diergeneeskundig laboratorium, is gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling, productie en marketing van farmaceutische producten en vaccins voor dieren (zowel kweekdieren als huisdieren).

Voor de Belgische en Nederlandse lancering van het nieuwe product Vectra 3D koos Ceva voor Havas Life Brussels als partner voor het strategische en creatieve luik van de communicatie. Vectra 3D is een nieuw antiparasitair middel dat honden beschermt tegen vlooien, teken, muggen, steekvliegen en zandvliegen.

Eerst werden rondetafelgesprekken gevoerd in zowel België als Nederland, om zo goed mogelijk de behoeften en verwachtingen van dierenartsen te begrijpen op het gebied van parasitologie voor huisdieren. Gebaseerd op die bevindingen werden verschillende visuele concepten en slogans bedacht.

Vervolgens ontwikkelde Havas Life een B2B-campagne (teasing, DM, verkoopsmateriaal, POS,…) voor de lancering van Vectra 3D.

Voor het product, dat enkel op voorschrift verkrijgbaar is, heeft het agentschap voor allerlei didactisch materiaal gezorgd dat hondeneigenaars moet wijzen op het belang van een complete en regelmatige bescherming tegen parasieten. De campagne draagt de stempel ‘Protect the love’.

Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel