Havas Group versterkt zich met de expertise van Think Design

Vandaag kondigt Havas Group de overname van Think Design aan, een agentschap gespecialiseerd in digitaal design en gebruikservaring. Het agentschap, dat in 2004 werd opgericht, telt vandaag vier studio’s in India (Dehli, Mumbai, Hyderabad, Bangalore) en één in de Verenigde Staten (Denver). Het team bestaat uit 125 specialisten die wereldwijd merken begeleiden in het verbeteren van hun klantervaring door middel van strategie en UX-design. Naast verschillende startups en Fortune 500-bedrijven bevat hun klantenbestand ook overheidsafdelingen en multinationals die actief zijn in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld banken, verzekeringen, gezondheidszorg, onderwijs, logistiek, telecom en media en entertainment. Think Design genereert bijna 30% van zijn omzet internationaal, voornamelijk in Noord-Amerika.


Yannick Bolloré, voorzitter en CEO van de Havas Group reageert: “We zijn overtuigd dat in de wereld van vandaag klantervaring van groot belang is voor ieder merk. Het zijn positieve ervaringen voor klanten die bijdragen tot de meaningfulness van het bedrijf.  Het is dan ook noodzakelijk om voor ieder contactmoment een op maat gemaakte oplossing te hebben. De afgelopen jaren heeft Havas zijn digitale ervaring in Europa, Azië en Noord-Amerika verder uitgebreid door de overnames van onder andere Boondoggle, Project House, Fullsix/Ekino en Plastic Mobile. Door lid te worden van de Havas familie versterkt Think Digital ons designaanbod voor klantervaringen maar ook onze aanwezigheid in India, waar we onze activiteiten willen verdrievoudigen. Het is dan ook een zeer groot genoegen om dit nieuwe team welkom te heten bij Havas.”

Christian de la Villehuchet, verantwoordelijk voor overnames wereldwijd binnen de Havas Group: "Met de overname van Think Design komt onze wens om onszelf te versterken in de branche van digitale ervaring uit. De komst van onder andere: Amazon, Airbnb, Booking.com, Uber bracht een revolutie tot stand in de manier waarop merken interageren met hun klanten en hen bedienen. Door die revolutie worden alle merken gedwongen om soortgelijke interacties en contacten aan te bieden.
Bij Havas willen we 'meaningful' merken creëren en deze overname is daar hét voorbeeld van.”

A propos de Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel