Havas geeft Soubry site verjongingskuur

Soubry is al langer het favoriete pasta-merk van veel Belgen: sinds bijna 100 jaar maakt het familiebedrijf zowel pasta als bloem waarmee wij massaal heerlijke schotels op tafel toveren.

En Soubry mag dan al zweren bij een aantal goede tradities, het bedrijf legt een gezonde appetijt voor vernieuwing aan de dag. Zo pakt het met de regelmaat van de klok met vernieuwende producten uit (denk bijvoorbeeld maar aan pasta op basis van haver en spelt).

Ook voor haar communicatie kiest Soubry resoluut voor vernieuwing. In samenwerking met Havas kreeg Soubry een strategische verjongingskuur, met als eerste tastbare resultaat een nieuwe TV-spot, die heel veel Belgen wisten te smaken. Getekend ‘Soubry smaakt naar samen’.

Vanaf vandaag staat de nieuwe soubry.be in een compleet nieuwe outfit live. De nieuwe website vult de baseline ‘smaakt naar samen’ in met inspirerende content zoals video-recepten, tips & tricks en handige productinfo waarmee je meteen aan de slag kunt. De site is gebaseerd op de principes die vandaag voornamelijk door start-ups worden gehanteerd: het gaat hier om een relatief beperkte website met aanstekelijke content die als bedoeling heeft om af te tasten waarmee Soubry haar klanten het best vooruit helpt. En wie zijn of haar e-mailadres achterlaat, kan in de nabije toekomst rekenen op nog meer pasta-inspiratie. Elke keer al dente in de mailbox, uiteraard…

Contacteer ons
Barbara Malengreaux Havas Brussels
Barbara Malengreaux Havas Brussels
Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel