Havas en Tiense Suiker lanceren: Tea-time voor T-man

Tiense Suiker breidt zijn gamma uit en lanceert de enige echte harde klontjes, nu in rietsuiker. Een product dat bijzonder geschikt is voor ‘tea-time’. Havas Brussels pakt uit met een vervolg op de -Effie & Topspot bekroonde- T-man saga. Een storytelling die meteen het Home Sweet Home gevoel oproept . 

We zien T-man, het bekende suikermannetje, in een nieuw avontuur. Deze keer overwint hij verschillende obstakels en moeilijkheden, allemaal om een klontje rietsuiker mee te nemen…. naar een theepartijtje met knuffels.

Met de regie onder leiding van Stian Smestad baadt de spot in dezelfde zachte toon als de vorige spots uit de T-man saga. Het verhaal wordt begeleid door alweer een prachtige soundtrack: Big Rock Candy Mountain van Harry 'Haywire' McClintock.

Maar we vinden T-man natuurlijk ook buiten de spot. Op de luchthaven van Charleroi zal hij reizigers welkom heten met een outdoor display (het ‘Home Sweet Home’ gevoel is relevant voor reizigers die thuiskomen). Op de display zien we twee visuals van de thee-scène.

De campagne omvat ook een social media luik en een activatie. T-man reist de wereld rond en ontdekt zo alle culturen die gelinkt zijn aan thee. Verder lanceert hij ook een wedstrijd om een T-trip naar Londen te winnen, het mekka van de thee.

Een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van T-man dus. Wordt vervolgd…

 

Contacteer ons
Barbara Malengreaux PR Officer, Havas Worldwide Brussels
Barbara Malengreaux PR Officer, Havas Worldwide Brussels
Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel