Havas City en Galleria Inno vieren een scala aan stijlen

Galleria Inno heeft honderden merken en evenveel stijlen om iedereen te inspireren. Dit doet ze volgens de trends en op het ritme van de seizoenen. 
“Het was belangrijk om mensen aan deze troef – uniek in België- te herinneren. Galleria Inno is een inspirerende plek, vol plezier, die geworteld is in de hedendaagse mode”, vertelt Carine Feltgen, verantwoordelijke van Havas City, het agentschap van Galeria Inno.

 

De nieuwe campagne van Havas City speelt hierop in, door de diversiteit aan stijlen in de spotlights te plaatsen. Casual, trendy, klassiek,…alle trends worden op een originele en verrassende manier gecombineerd, met een beeldtaal die doet denken aan het surrealisme. 
We zien vrouwen, in een combinatie van verschillende kledingstijlen, in actieve en onverwachte poses. De campagne is gefotografeerd door Alcide Rioche in een elegante stijl die aansluit bij de tijdsgeest. Ze laat een frisse wind door het merk waaien. De campagne toont zich in abribus, magazines en in de 16 Galeria Inno winkels. Het eerste beeld viert de herfst en zal gevolgd wordend door vele andere seizoenen

 

Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel