Havas City : So refreshing … So inno !

Sinds januari waait er een frisse wind door de communicatie van Inno. Om Galeria Inno neer te zetten als meer dan een verdeler, maar als een een merk dat staat voor echte belevenissen, gooit Havas City het communicatieroer helemaal om.

Voortaan zet Inno in op betrokkenheid, een positieve en meer natuurlijke houding, en echtere momenten. We kiezen voluit voor levensvreugde en ontspannen elegantie. Dit zorgt voor een meer gevoelige en dynamische campagne, doorspekt met acties uit de actualiteit: make-oversessies met David Jeanmotte, bloemen die worden uitgedeeld op de Internationale Vrouwendag, British Week tijdens het huwelijk van Harry en Meghan, stijl- en inspiratieposts op Facebook…

Ook bij de promo-acties is er verandering op til: de 4 dolle dagen zijn omgetoverd in de Crazy Days. De Special Days zijn vervangen door de Duo Korting.

En dan is er nog een grote verandering in ons taalgebruik. Een simpel en toch sterk woord is erbij gekomen: So. Twee letters, aan Inno toegevoegd, onderstrepen het unieke karakter van het merk. So inno! klinkt als een evidentie. En dat hoort ook zo, aangezien Galeria Inno, de enige department store in België, een unieke plaats is die merken en stijlen samenbrengt om je te inspireren. So inno! is dynamisch, opgewekt, eenvoudig, direct en krachtig. So inno! maakt van Galeria Inno de partner van jouw stijl, jouw emoties en jouw momenten. So changing, So inno!

Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel