Hans Anders en Havas Worldwide Brussels benoemen Johan Vande Lanotte tot minister van Verstaanbaarheid

Top topical in Vlaamse kranten over betaalbare hoortoestellen

Hans Anders en Havas Worldwide Brussels creƫerden een printadvertentie naar aanleiding van een krantenartikel gisteren. Daarin stond het nieuws over het onderzoek van minister Johan Vande Lanotte naar de erg hoge prijzen van hoortoestellen in ons land. Hoortoestellen zijn bij ons tot 20% duurder in vergelijking met onze buurlanden. Reden genoeg voor de minister van Consumentenzaken om dit prijsverschil te laten onderzoeken. En reden genoeg voor Hans Anders om daarop in te haken met hun aanbod betaalbare hoortoestellen.

Naar aanleiding van het onderzoek van de minister en de daarbij horende media-aandacht, lanceerde Havas Worldwide Brussels een top topical. In een krantenadvertentie benoemt Hans Anders minister Vande Lanotte tot minister van Verstaanbaarheid.

 

Hoortoestellen zijn duur. Te duur. In vijf jaar tijd zijn de prijzen van hoortoestellen gemiddeld 20 procent gestegen in vergelijking met onze buurlanden. Gemiddeld kost een hoortoestel in België ongeveer 1.500 euro. Veel te duur. Dat vindt ook minister van Consumentenzaken Johan Vande Lanotte. En daarmee deelt hij de mening van Hans Anders. Want Hans Anders verkoopt kwalitatieve hoortoestellen voor de hélft van die prijs.

 

 

 

Adverteerder: Hans Anders

Contact: Alex Stergialis, Véronique Lebrun                 

Bureau: Havas Worldwide Brussels

Copywriter: Matthew Lootens

Art Director: Julie Vanderbeck

Executive Creative Directors: Tom Loockx, Jorrit Hermans

Account Manager: Yana Huygens

DTP: Tristan Meurice

 

 

Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel