De terugkeer van de personaliseerbare pot met ‘Zeg het met Nutella’. Een actie van Nutella en Havas Providence Brussels

3 miljoen etiketten, beladen met emoties, komen aan in België

Havas Providence Brussels kondigt ‘Zeg het met Nutella’ aan, de gloednieuwe online en winkelactie van Nutella. Dankzij deze actie krijgen de Belgen de mogelijkheid om iemand uit hun omgeving op een originele manier te verrassen met een spontane boodschap: Een pot Nutella en een etiket met een leuke boodschap die het logo van het bekende merk vervangt, in de herkenbare rode en zwarte letters. 

Vooraleer de actie te lanceren hebben Nutella en Havas Providence Brussels grondig bestudeerd hoe de Belgen hun gevoelens uitdrukken. Zijn ze expressief? Origineel? Spontaan? Krijgen ze graag een lief woordje?

De studie, uitgevoerd met het bureau TNS, toont aan dat de Belg eerder verlegen is en dat hij inspiratie mist bij het spontaan uiten van zijn emoties.

Deze actie met een hoge aaibaarheidsfactor is dus het ideale moment om eindelijk die emoties op een spontane en originele manier te tonen.

Want iemand plezier doen, iets lief zeggen, dat is goed voor het enthousiasme en het humeur van iedereen.

De actie is beschikbaar in de winkels, met displays met voorgeprinte etiketten  en een tiental boodschappen in het Nederlands, Frans, Engels en zelfs een paar echte Belgische boodschappen!

Maar dat is niet alles. Havas Providence Brussels en Nutella hebben ook enkele verrassingen verzonnen voor op de website, www.zeg-het-met-nutella.be

Op de site kan je eenvoudig twee labels maken: geef een boodschap in van maximum 14 karakters en laat het label leveren bij de person van jouw keuze. De hoeveelheid te printen labels is gelimiteerd, behalve voor de houders van een promocode (te vinden in de winkels zonder labelmakers). Het is ook mogelijk om online een geanimeerde boodschap te maken en deze naar een vriend te verzenden of te delen op sociale media.

De actie wordt in de winkels gelanceerd met POS materiaal, een PR campagne voor de pers en bloggers, 2 radiospots, digitale abribussen in de metrostations en traditionele abribussen in de stad, een bannercampagne en een winactie op facebook waarbij cadeaupaketten verloot worden.

Dit is het ideale moment om iemand een goede verjaardag te wensen, te bedanken, te feliciteren, aan te moedigen, te complimenteren, aan het lachen te brengen, een mooie gebeurtenis aan te kondigen,… Laat je verbeelding de vrije loop!

 

Contacteer ons
Barbara Malengreaux Press Officer, Havas Brussels
Barbara Malengreaux Press Officer, Havas Brussels
Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel