Dankzij Havas WW Brussels en Tiense Suikerraffinaderij kan nu iedereen zijn eigen T-Man maken.

T-Man staat voor gezelligheid en warmte thuis. Voor samenzijn en proximiteit. Goed nieuws voor de fans: ze kunnen nu ook hun hoogstpersoonlijke T-Man in huis halen. Vanaf 1 oktober start ‘Maak je eigen T-Man’, een activatie die door Havas WW Brussels in samenwerking met Tiense Suikerraffinaderij werd ontwikkeld.

 

Consumenten krijgen de keuze uit 5 verschillende versies van T-Man: Stapman, Denkman, Zitman, Sportman en Droomman. Met behulp van een eenvoudig  montageplannetje (gratis verkrijgbaar op het winkelpunt of te downloaden via http://www.tiensesuiker.be ) kan iedereen zijn eigen T-Man in elkaar knutselen. Het enige wat je ervoor nodig hebt, is een pak Harde Klontjes en witte suikerpasta (T Cake fantasy van Tiense Suiker).

 

De actie ‘Maak je eigen T-Man’ wordt aangekondigd op het winkelpunt en via social media. Een stop motion-filmpje laat zien hoe T-Man klontje na klontje tot stand komt. Fans worden aangemoedigd om hun leukste en meeste verrassende foto’s met het suikermannetje te posten op de facebookpagina van T-Man.

 

 

 

 

TECHNISCHE FICHE

 

Brand: Tiense Suiker – Harde Klontjes         

Advertiser contact: Dominique Demets, Geert Van Aelst

Agency: Havas Worldwide Brussels  

CD: Tom Loockx, Jorrit Hermans

Art director: Minou Vandekerckhove

Copywriter: Johan De Witte      

Illustrator/model maker: Joelle Dumange

Account team: Ellen Sonck, Line Martens

Film production: Filmmakers/The Others

Media: POS, social media

Periode: oktober 2014

Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel