Brussels Airport lanceert zijn e-commerceplatform met de hulp van Havas Brussels.

Brussels Airport lanceert zijn e-commerceplatform met de hulp van Havas Brussels.

Brussels Airport is veel meer dan alleen maar een luchthaven. Het is een plek waar we vertrekken en thuiskomen. Een doorgangscentrum, maar ook een plaats waar mensen werken, praten, zich ontspannen... en shoppen. Al is rondwandelen met al die boodschappen niet altijd even handig.

 

Daarom lanceren Brussels Airport en Lagardère Travel Retail Belgium hun e-commerceplatform. Een service waarmee reizigers online kunnen shoppen, genieten van interessante deals en hun aankopen kunnen oppikken in 3 afhaalpunten op de luchthaven. Wanneer ze vertrekken, zodat ze eventuele wachtrijen aan de kassa en de bijhorende stress vermijden. Of wanneer ze terugkomen, zodat ze niet moeten reizen met hun aankopen. Kortom, een handige service die eens te meer aantoont dat Brussels Airport de passagierservaring continu probeert te verbeteren.

 

Om dit e-commerceplatform te lanceren, doet Brussels Airport een beroep op Havas Brussels. Het agentschap staat in voor de creatie van een digitale en socialmediacampagne. De content en visuals werden volledig inhouse gemaakt en ensceneren mooi alle producten die beschikbaar zijn op het e-commerce patform van Brussels Airport. De eerste elementen van deze campagne zien het levenslicht op twee essentiële retailmomenten: Black Friday en het eindejaar. Een co-creatie tussen Brussels Airport en Lagardère Travel Retail Belgium, waarvan de producten op het nieuwe e-commerce platform worden aangeboden. Reden te meer om via Brussels Airport te reizen...

 

Ontdek het via www.brusselsairport.be/shop

Contacteer ons
Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel