Boondoggle en Havas Worldwide Brussels lanceren samen de campagne rond T Cake Fantasy van Tiense Suiker

Van nul naar suikerkunstwerkje in een kwestie van seconden

Deze week lanceert de Tiense Suikerraffinaderij voor het eerst een product waarmee het ook buiten het vertrouwde suikerrayon in de supermarkt aanwezig zal zijn. T Cake Fantasy is een handig doosje met makkelijk kneedbare suikerpasta in 3 kleuren om jouw gebakjes mee te versieren. Om bak-enthousiasten te kunnen inspireren bedachten Boondoggle en Havas Worldwide Brussels samen met de Tiense Suikerraffinaderij een lanceringscampagne.

Havas Worldwide Brussels creëerde rond T Cake Fantasy een online lanceringsfilm met een sprookjesachtige toets. In twee minuten wordt een wereld opgebouwd volledig uit suikerpasta. Daarin ontdek je een animatieverhaal waarin diverse figuurtjes de hoofdrol spelen. Daarnaast ontwierp Havas Worldwide Brussels alle communicatiedragers voor de winkelpunten. Voorlopig vind je T Cake Fantasy enkel in de Carrefour hypermarkten.

Boondoggle creëerde de “T Cake Fantasy scroll”. Een Instagram feed vol inspiratievideo’s die in niet meer dan 15 seconden uitleggen hoe je zelf een origineel suikerfiguurtje kunt maken. Van een elegante klaproos tot een hyperactieve octopus en van een sierlijke vlinder tot een stomende locomotief.

Door gebruik te maken van de vaste tijdslimiet van een Instagram video overbruggen we de drempel diebranded content vaak met zich meesleept. Door de Tiense Suiker Instagram account te volgen worden de inspiratie video’s een entertainend deel van jouw leefwereld. Tussen de kliekjes van je vrienden door kan je inno time een nieuw suikerfiguurtje ontdekken. Wie meer uitleg nodig heeft, kan terecht op de T Cake Fantasy webpagina http://www.tiensesuiker.com/static/nl/actions/suikerpasta/ of de Tiense Suiker Facebookpaginahttps://www.facebook.com/tiensesuiker?fref=ts.

In de komende weken zullen steeds nieuwe suikerfiguurtjes verschijnen zodat jouw gebakjes nooit gaan vervelen. Ben jij benieuwd naar wat je allemaal met suikerpasta kunt maken? Volg dan Tiense Suiker op Instagram of Facebook en ontdek het met één simpele scroll.

Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel