Arnaud Debisschop aan het hoofd van d’Havas Sports & Entertainment Belgium

Sinds de 1ste mei, leidt Arnaud Debisschop (40 jaar, Ex-RSCA Anderlecht) Havas Sports & Entertainment in België. Deze entiteit, al actief in 24 landen,  heeft als missie de creatie van verbindingen tussen de merken en de consumenten, via de sport en de entertainment, door de creatie en versterking van een inhoud voornamelijk gebaseerd op emotie.

« Gedurende meer dan 15 jaar bij de Royal Sporting Club Anderlecht, werd mijn ervaring opgebouwd rond partnerschappen om de Return-On-Investment van de adverteerders die in het sport investeerden te verhogen. HSE zal op de keerpunt zijn van de bevoegheden tussen de sponsoring, de terreinsactivatie, de creatie van inhoud en de media amplificatie », geeft Arnaud Debisschop aan.

Morgan Libert, Director of Operations & Development van HMG, ex-Sponsoring Manager bij BNP Paribas Fortis, met een ervaring in de domeinen van sport- (voetbal, tennis) en cultureele sponsoring (cinema, muziekfestivals) zal het relais worden naar alle entiteiten van de Havas Village. Hij zal de katalysator van HSE zijn naar de media, de sociale netwerken, de insights & analytics, en natuurlijk de creatie.

Hugues Rey, CEO Havas Media Group : « In een Belgische markt in doorlopende evolutie, wilden wij ons onderscheiden door een unieke marktpositie die maximaliseert de gelegenheid ter begeleiding van de adverteerders met behoeften in uitzonderlijke inhoud. HSE is een krachtige vector om van de traditionele promotie in « de entertainment », de educatie en de betrokkenheid te omzetten .  Alle voorwaarden werden verzameld om deze nieuwe entiteit te creëren en de prospecten zijn zeer reeël. Dit is een boeiende fase in de ontwikelling van de Havas Village. »

Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel