Ann Voorspoels & Werner Van Reck. De nieuwe tandem aan het hoofd van Havas Brussels.

Havas Brussels kondigt een reorganisatie van het management aan met de komst van Werner Van Reck als Executive Creative Director, aan de zijde van Managing Director Ann Voorspoels. 


“Werner en Ann zullen samen de richting van het bureau bepalen en dan recht op doel afgaan in ons wereldwijde project #bettertogether!” aldus Christian de La Villehuchet, Global Chief Integration Officer van de Havas-groep, Directeur van het Global Creative Council van Havas en CEO van de creatieve bureaus in België. “Net als bij onze grootste en creatiefste bureaus van de groep zoals BETC, Parijs, Chicago, New York of Londen, wou ik ook in België een commerciële en creatieve tandem aan het hoofd van het bedrijf zetten,” gaat de La Villehuchet verder. “Zo plaatsen we onze creatieve ambities meer dan ooit centraal in het bureau. Wanneer meer dan 2/3 van de merken zouden kunnen verdwijnen zonder dat de consument er zich iets van aantrekt, is het belangrijk om meer betekenisvolle merken op te bouwen. Creativiteit die iets meer te vertellen heeft is dan ook een onmisbare motor bij deze plannen. Ann en Werner delen deze obsessie. Daarnaast heeft Werner de ervaring, het talent en de persoonlijkheid om dit project samen met Ann te leiden, en de creativiteit en het talent van Havas Brussels te doen stralen.”

Werner van Reck: “Ik ben bijzonder gelukkig en dankbaar aan Ann en Christian, dat ik deze kans mag grijpen. Het team dat ik mag vormen met Ann, de creatieve resultaten die we willen bereiken, … Het zijn een voor een mooie uitdagingen voor mij. Mensen zijn de belangrijkste assets in onze branche. Samen met hen geven we de toekomst van het bedrijf vorm; een cultuur die andere mensen, andere merken en andere organisatie moet inspireren.”


Ann Voorspoels“Werner combineert al de kwaliteiten van een groot creatief talent: hij spot steeds het juiste idee, kweekt creatieve talenten en combineert dat met een ongezien positivisme. Zijn maturiteit en indrukwekkende creatieve track record maken de match compleet.”

In deze nieuwe organisatie zal Ann Voorspoels vooral verantwoordelijk zijn voor het commercieel en economisch reilen en zeilen van het bureau en de klanten. Werner Van Reck zal zich focussen op deze 4 pijlers:

  • Een nieuwe visie en creatieve organisatie uitwerken
  • Het creatieve werk en de creatieve teams een boost geven
  • Een nieuwe creatieve cultuur bij het bureau introduceren
  • De creatieve reputatie van Havas Brussels op de Belgische markt bevestigenWerner Van Reck was medeoprichter en creatief directeur van LDV (nu LDV/United) waar hij en zijn team werkten voor o.a. JBC, Ikea, Mercedes, Gazet van Antwerpen, De Standaard, Telenet en de complete rebranding en communicatie voor Stad Antwerpen.

Na 17 jaar ging hij weg bij het bureau om twee jaar lang te fotograferen voor het boek ‘Stadsmussen’. Daarin illustreren 300 portretten van Antwerpenaren, elk met hun eigen verhaal, het hart en de ziel van deze stad.

In 2010 richtte hij Act op, een design en branding agency, dat gespecialiseerd is in verpakken en rebranding voor o.a. Hof van Cleve, Serax,…

In 2015 werd hij Chief Creative Officer bij These Days. In 2017 was dit een van de creatief meest geprezen bureaus in België.


Havas Brussels wants to be the best company at creating meaningful connections between brands & people thru creativity, media and innovation; Havas Brussels is proud to work for meaningful brands such as Luminus, ING, Tiense Suiker, Carglass, Peugeot, Citroën, Delacre, Soubry, Hans Anders, Galeria Inno and many more.

 

Contacteer ons
Barbara Malengreaux Press Officer, Havas Brussels
Barbara Malengreaux Press Officer, Havas Brussels
Over Havas Brussels

Havas Brussels
rue des Boiteux, 9 - 1000 Bruxelles
Kreupelenstraat, 9 - 1000 Brussel